5 oversete byer der er perfekte til et romantisk weekendophold

Der er masser af smukke steder at tage hen, hvis man gerne vil tage af sted på et romantisk weekendophold med sin partner. Men det kan være svært altid lige selv at finde på, hvor det er man skal tage hen – især hvis man allerede føler, at man har været de fleste steder!

Læs med her og få nogle gode råd og lidt inspiration til, hvor du kan tage hen på et romantisk weekendophold.

Venedig

Italien er et smukt land og også et land, som efterhånden er opfattet som et meget romantisk land. Og det er tydeligt at se hvorfor. Lækker mad, smukke accenter og udsøgt kunst. Italien har masser at byde på, og Venedig er især en by, som du gerne vil se.

Venedig er en by, som langt de fleste har hørt om og kan være et meget interessant sted at udforske. Tag afsted til Venedig, hvis du godt kan lide den italienske kultur, men samtidig vil hen til et romantisk sted med partneren.

Århus

Man behøver slet ikke at tage så langt væk, hvis man gerne vil på romantisk weekendophold med partneren. En af de mange fordele ved at blive i Danmark og for eksempel tage til Århus på sin romantisk weekendtur er, at man taler sproget.

Samtidig kan man også nemt navigere rundt i byen, fordi man trods alt er ret bekendt med hvordan danske byer, er indrettet. Alle danske byer ligner ikke hinanden, men de følger alle den samme logik, og det er derfor nemt at navigere rundt i dette miljø.

Wien

Østrig er et smukt land, og man kan sagtens tage en tur til Wien for en romantisk weekend. Byen har masser at tilbyde og generelt et dejligt sted at tage hen, uanset om man søger en romantisk weekend eller ej.

Byen byder på masser af kultur og smuk historie. Og samtidig er den rigtig pæn at gå rundt i, så nogle lange gåture og holden i hånden er der rigelig af muligheder for.

Istanbul

Hvorfor ikke tage bare en lille smule længere væk, nu hvor du skal på romantisk weekendophold? Det er altid rart at få lov til at se en helt anden kultur og en anden måde at leve på.

Hvis både du og partneren synes, det er meget fascinerede at udforske jeres grænser og prøve nogle nye ting af, så bør I så absolut tage til Istanbul. Det er en smuk by, hvor man sagtens kan få sig nogle gode og romantiske oplevelser sammen.

Sarajevo

Flere mennesker bør rejse til Østeuropa på ferie og weekendophold, for det er i sandhed en smuk del af verden. Denne ofte glemte del af Europa har masser at byde på og er et godt sted at tage hen på en romantisk weekendtur.

Sarajevo er en smuk by og er spændende at udforske. Også her kan I få jer nogle lange flotte gåture og holde hinanden i hænderne, imens I udforsker den gamle og beundrer dets gamle huse og arkitektur.