Dayz Badehoteller

Dayz Resorts badehoteller og weekendopholdTag på et afslappende og behageligt weekendophold på et af Strandhotellerne nu kendt under navnet Dayz Resorts. Her finder du optimale rammer til et afslappende og behageligt weekendophold. Weekendophold hos Dayz resorts starter lørdag eftermiddag kl. 15.00. Nyd en gåtur eller benyt dig af faciliteterne inden middagen om aftenen. På visse datoer er der musik og dans på nogle af feriecentrene. Efterfølgende morgen er der morgenmad og tid til at nyde omgivelser og området.

Et weekendophold med pension hos Dayz resorts er minimum inkl.:

Overnatning/fredag-lørdag el. lørdag-søndag el. fredag-søndag
Buffet (3 retters Gourmet menu hos Øer Maritime Ferieby)
Morgenmad
Fri adgang til badeland
Linnedpakke
Slutrengøring

Find Dayz resorts tilbud på weekendophold 

De forskellige hoteller er:

  • Dayz Kattegat (Dayz Kattegat ligger ved Bønnerup Strand, en lille fiskerby på toppen af Djursland med ny marina og spændende havnemiljø, tæt ved skov og kun 200 meter fra børnevenlig strand. På Dayz Kattegat kan familien være sammen eller gøre det, I hver især har lyst til. Her er gode muligheder for en aktiv ferie, og her findes de ideelle rammer for dem, der foretrækker ren afslapning. Djursland har alt, hvad hjertet begærer af forlystelser og attraktioner, og ét besøg er sjældent nok til at opleve det hele.)
  • Dayz Grønhøj Strand (Nordjylland, Jammerbugten og Toppen af Danmark – her finder I Dayz Grønhøj Strand. Bølgebrus, brede strande, imponerende klitformationer og store åbne vidder, er blot nogle af nøgleordene for dette skønne område. Læg hertil hyggelige små byer med et aktivt handelsliv, sommerparker, attraktioner og udflugtsmål for store og små … ja, så har I rammerne for perfekte familiedage. På Dayz Grønhøj Strand er der masser af plads – både ude og inde. Lejlighederne rummer op til 8 personer – nok til 2 familier, eller til familien, der bare ønsker lys, luft og ekstra plads.
    Dayz Grønhøj Strand er bygget op omkring en smuk og iøjnefaldende centerbygning. Bag centerbygningen åbner sig et spændende landskab med vandløb og sø samt forskellige øer med legeredskaber, trampoliner, petanque, grillplads og hyggekroge. Selv en minigolfbane er indbygget i terrænet tæt ved det smukt anlagte stisystem.)
  • Dayz SeaWest Nymindegab (Midt i den skønne vestjyske natur mellem Henne og Nymindegab – ikke langt fra Vesterhavet, finder I Seawest, en ferieby, der sætter helt nye standarder for ferie i Danmark. Men I finder også nogle af Danmarks bedste sandstrande, der strækker sig over 60 kilometer fra Blåvandshuk til Hvide Sande, med en ubrudt række af høje og lave klitter bagved. Naturoplevelserne står nærmest i kø, så snyd ikke dig selv og familien for ture til skovene, engene og strandene.)
  • Dayz Ebeltoft Øer Maritime Ferieby (er charmerende kulørte feriehuse ligger på 7 bro-forbundne øer omgivet af kanaler og lystbådehavn. Her er sejlerliv, aktivt sportsliv, dasende strandliv, og ikke mindst naturoplevelser i en af de smukkeste egne af Danmark. Den fascinerende gamle handelsby Ebeltoft ligger tæt ved og byder på shopping, åbne værksteder, små hyggelige restauranter, havnemiljø og museer i verdensklasse. Skal der fart på oplevelserne, er både Djurs Sommerland, Kattegat Centret og ikke mindst Ebeltoft Safari/Ree Park et besøg værd.)
  • Dayz Rønbjerg (201 ferieboliger, en centerbygning indeholdende et nyrenoveret 1.300 m² stort badeland, en separat 700 m² stor svømmehal
    med 25 m svømmebassin, en 1.200 m² stor wellness afdeling, restauranter, købmandsforretning med tøj- og vinafdeling, bowling og spillearkade, separat sportshal med muligheder for håndbold, badminton, squash og en klatrevæg samt Mombassa legeland og 3D Laser Sport. 175 af ferieboliger er beliggende i et skønt grønt område ned til en dejlig sø. De øvrige 26 er beliggende ud til kanalen, der forbinder Rønbjerg Sø til Limfjorden.)