Børn

Børnevenlige ferieophold

Trænger familien til et lille afbræk fra hverdagens faste rutiner med madpakkesmøring, bringning og hentning fra vuggestue, dagpleje, skole eller SFO, bleskiftning osv., kan en lille afstikker til fx Lalandia eller Legoland i Billund, et badeland i Nordtyskland, Jesperhus i Nordjylland eller Skånes Dyrepark i Sverige måske være lige det, der gør hverdagen lidt lettere at overskue efterfølgende!

Lalandia i Billund

Det efterhånden ikke længere helt nyåbnede Lalandia i Billund har hurtigt cementeret sig som danskernes badelandsmekka nummer 1! Det oprindelige Lalandia i Rødby kan slet ikke måle sig med det opkomlingen fra Billund. Selve Aquadomen er Skandinaviens største badeland med aktivitetsmuligheder til mange dage, og i Monky Tonky Land er der masser af tørre og sjove udfordringer når vandhundene trænger til det. Der er gratis adgang for alle gæster i feriehusene til både badeland og legeland Monky Tonky Land. De forskellige feriehuse er alle nye og velindrettede. Der er mange størrelser at vælge mellem, hvor de største kan huse op til 8 voksne og 2 små børn. Der kan dog være ‘run’ på reservationerne, så det er en god idé at være ude i god tid når du planlægger weekendturen eller ferieopholdet.

Priserne er ikke de billigste, men hvis man sammenligner prisen på en dagsbillet til badelandet, kan det godt betale sig for en familie med to børn alligevel. En sådan dagsbillet løber nemlig hurtigt op i næsten 1.000,-. Hvis I ikke ønsker at bo i feriehusene i Lalandia kan I prøve at booke plads på Billund Camping, der ligger lige ved siden af eller Hotel Svanen. Tjek priser og tilbud her. Se også Legoland Holidays (link)

 

Badelande i Nordtyskland

Ikke langt fra den danske grænse ligger der indtil flere store, tyske badelande, der trækker mange danske gæster både i sommerperioden og måske især om efteråret og vinteren. Så er du ikke lige typen, der drages med de alpine løjper, kunne en tur med børnene i et stort badeland måske være sagen? Se listen over badelande i Nordtyskland på dette link, hvor der også er masser af aktuelle tilbud.