Slotsophold

Intet er næsten mere romantisk end et slotsophold. Og det er med god grund. Her kan I rigtig nyde og forkæle jer selv uden at skulle tænke for meget. Her på siden, vil der være en liste over hvilke steder, I kan finde et dejligt ophold på et slot.

En weekend som baron på et idyllisk slot, eller et par dage, hvor I giver den som godsejer og frue på en herregård, vil I sent glemme!

slotsophold

Slotsophold – Rigtig mange muligheder

Når vi snakker om slotsophold er der mange muligheder, I kan vælge imellem. Der findes faktisk adskillige danske slotte, hvor I har mulighed for at opholde jer i op til flere nætter. I kan jo eventuelt afsætte en weekend til et ophold på et flot slot.

Der er mulighed for at nyde et lækkert ophold på et slot både i Jylland, på Sjælland og Fyn. Så der skal nok være et sted, hvor I får lejlighed til at få slappet af for hverdagens stress og jag. Når du har mulighed for et slotsophold i de tre største landsdele, behøver I nødvendigvis heller ikke at køre så langt. Alt efter hvor i landet I befinder jer.

I har også mulighed for at tage på slotsophold i Frankrig, så I kan komme lidt væk fra Danmark, hvis I har behov for det. Så I har en god chance for at komme til at nyde en hyggelig weekend på et slot, en smule sydpå.

Du finder dit slotsophold lige her

Expedia.dk: Mulighed for ophold i Jylland, på Sjælland samt Fyn
Oplevelsesgaver.dk: Mulighed for ophold i Frankrig og Danmark
Duglemmerdetaldrig.dk: Mulighed for fede oplevelser på slotte

smukt-slot-med-ophold

Slotsophold – Den perfekte gave

Når man har været sammen længe vil man uundgåeligt opdage at det ikke ligefrem bliver nemmere at finde en gave til sin partner. Gaveideerne bliver år for år brugt op og til sidst kan man sagtens ende med at være fuldkommen rådvild.

Når alle gaver er givet, er der jo ikke meget tilbage at give. Og gentagelser er naturligvis udelukket. Her kan det sagtens tænkes at du bliver nødt til at tænke mere kreativt end du plejer. Og her skal du måske overveje at lede efter et romantisk slotsophold.

Et slotsophold kan nemlig sagtens gå ind og være den løsning du så længe har ledt efter. Det er uden tvivl ikke noget hverken dig eller din partner før har prøvet og så har det den tilføjede bonus at være noget af det mest romantiske et par kan opleve sammen.

Skynd dig derfor at undersøge hvad dine muligheder er og hvor meget du har råd til at betale. Der er jo ingen grund til at lade de bedste slotsophold tilbud gå til andre mennesker, blot fordi du ikke var hurtig nok.

gammelt-slot-til-ophold

Sådan finder du det perfekte slotsophold for 2

Hvis du har besluttet dig for at finde et slotsophold til jeres næste mærkedag, er det som sagt essentielt at du er ude i rigtig god tid. Folk der er interesserede i at prøve at bo på et slot i en weekend, er der nemlig flere af end du måske går og tror. Og dette er med god grund.

Det er nemlig svært at forestille sig noget mere romantisk end at blive behandlet som kongelige i en hel weekend. Hvorfor ikke lægge hverdagens pres til side og lade jer selv blive forkælet, selvom det bare er en weekend?

Dette er den perfekte mulighed for både at overraske din partner med den perfekte gave, men også for at forkæle dem som de aldrig er blevet forkælet før. Allerede når du finder ud af at du kunne være interesseret i at booke et slotsophold, skal du komme i gang med at finde de bedste tilbud. Dette gælder også selvom der er flere måneder til jeres mærkedag, hvor gaven rent faktisk skal indløses.

Her finder du dit ophold på et slot

Expedia.dk: Mulighed for ophold i Jylland, på Sjælland samt Fyn
Oplevelsesgaver.dk: Mulighed for ophold i Frankrig og Danmark
Duglemmerdetaldrig.dk: Mulighed for fede oplevelser på slotte