Badehotel

Badehotellerne tilhører en svunden tid eller de på vej til et backup? Det kunne meget tyde på. Desværre er der stadig mange af de gammelkendte badehoteller, der kæmper mod fortidens forfald. Fakkegrav badehotel på nordsiden af Vejle Fjord er pt. lukket. Men hvis din interesse mere går i retning af afslapning og wellness, så prøv at se på de hoteller, der er vist herunder.

Svinkløv Badehotel – beliggende i bunden af Jammerbugten i det nordlige Jylland (Fjerritslev) er åbent og lever. Åbningstiden er ca. april/maj til oktober. Så du kan også nå at opleve lidt i løbet af efteråret. Det er dog ikke sikkert, at du kan nå det i efterårsferien, men en forlænget weekend kan jo også bruges.

I det nordlige Jylland finder du også Klitmøller gl. kro og badehotel,

I Sønderjylland er der Aarøsund badehotel, der i 2003 blev renoveret og ført tilbage til stilen fra 30′erne. Skøn udsigt over Lillebælt.

I Vestjylland er der Henne Mølle Å Badehotel, der er et lille hyggeligt badehotel i Vesterhavsklitterne og tegnet af arkitekten Poul Henningsen.

Du kan også tage et kig på Hjerting badehotel, der ligger i Esbjerg med en beliggenhed lige ud til vandet. Der er rigelig med muligheder for at forkæle sig selv med både wellness og god mad.

På Samsø er Ballen Badehotel, der blev bygget som badehotel i 1914, men nu ligger inde i byen, men selvfølgelig stadig tæt på lystbådehavn og strand, og med Samsøs dejlige luft lige udenfor vinduet.

På Læsø finder du Strandgaarden Badehotel.

Endelig er der Sandkås hotel og feriecenter på Bornholm.

Tisvildeleje er en klassisk plet på badehotellernes Danmarkskort. Helenekilde tilbyder enkel og uhøjtidelig luksus.