Wellnessophold

En uforglemmelig weekend på hotel med wellness venter dig, hvis du booker det helt rigtige tilbud på weekendophold med wellness-pakke. Hvad enten du tager til et klassisk kurhotel langs Østersøkysten eller Flensborg Fjord, eller et dansk eller svensk badehotel, kan du godt skrue op for forventingerne! På ferien kan du nyde behandlinger, afslapning, sport, wellness, beauty og massage. Slap af en hel weekend væk fra hverdagen og lad op med gåture i naturen afløst af behandlinger, massage og forskellige bade.

I Danmark tilbyder det nyåbnede tidligere tuberkulose sanatorium Hotel Vejlefjord Kur og Spa wellness og spa ophold i fantastiske omgivelser ned til nordsiden af Vejle Fjord. Den gamle sanatoriepark er fantastisk smukt anlagt med store, gamle rhododendronbede og en udsigt uden lige ud over fjorden. Der er noget Thomas mannsk over hovedbygningen, og det er ikke for ingenting, at de selv kalder Hotel Vejlefjord for Danmarks bedst bevarede hemmelighed. Du kan bestille overnatninger og weekendophold, samt gavekort.

Og nu vi er ved de gamle santoriehjem, så burde alle opleve en weekend på Hotel Koldingfjord, der også ligger ned til en af de østjyske fjorde i et meget kuperet skovklædt landskab, og hvis bygning udstråler noget af det samme som Hotel Vejlefjord.

Bemærk dog, at begge hoteller ligger ude i naturen i den friske luft, så offentlig transport er mulig, men lidt besværlig.

Klik her, hvis du er mere til weekend wellness i storbyen: