Berlin

Storbyferie i BerlinDer er mange byer at tage til, hvis du gerne vil på storbyferie. En ting er dog næsten sikkert, du vil ikke fortryde en storbyferie til Berlin.

Det kan du ikke sige er dårligt.

Berlin er en perle, som du ikke skal undervurdere. Derudover ligger den tæt på Danmark, hvilket gør det nemt og billigt at komme dertil. Og du kan endda også være heldig at ramme en afbudsrejse, hvis du gerne vil undgå køreturen.

Samtidig er Berlin også en billig by at være i, modsat andre storbyer, hvilket er et stort plus. Så det behøver faktisk ikke være en dyr rejse for dig.

Så lad os se nærmere på hvad Berlin har af tilbud til dig.

Find gode tilbud på din tur til Berlin:

Oplevelsesgaver: Find din storbyferie her, blandt andet i Berlin
Hotels.com: Find dit hotel til ferien i Berlin
Expedia: Flyrejse samt hotel til din storbyferie i Berlin

Storbyferie Berlin med historie

Berlin er en by med utrolig meget historie, som viser sig på flere forskellige måder. Blandt andet ved den opblomstring, som byen stadig er i. Dette som udslag af murens fald og den forvandling der skete herefter.

Det er blevet til en by med plads til alle. Der er en alsidighed, som du mærker idet, du kommer derned. Berlin bærer præg af at være en by, som efter sin ’frihed’ nu har åbnet op for alle og samtidig alle muligheder.

Berlin formår altså at være en storby for alle. Hvert kvarter har ligesom sin egen bymidte. Altså bliver det derved mange små byer i en. Selvfølgelig er der den velbesøgte centrale del, Mitte, som har mere storby karakter. Men tager du lidt væk herfra, så kommer hyggen til dig meget hurtigt.

Og der er skam mere.

Storbyferie i Berlin vil både være en ferie, hvor du kan tage på alverdens museer, udstillinger og gallerier. Men det kan også være den helt store shoppetur.

For her byder Berlin både på alle klassikerne, men har også et kvarter som Kreutzberg og Neukölln, hvor priserne lige er blevet skruet en tand ned. Så der er stor chance for at du altså ikke vil fortryde at du valgte en storbyferie til Berlin.

Verdensuret i Berlin Siegessaule i Berlin

Storbyferie Berlin – Oplev det alternative

Berlin har en tendens til at tiltrække mange unge. Dette er meget forståeligt, eftersom Berlin indtil nu har været en billig by at bo i på flere fronter. Både i forhold til bolig, mad og andre udgifter.

Dette ændrer sig dog i takt med populariteten, hvilket altså nu kan mærkes på boligpriserne. Dog ændrer det ikke på, at Berlin er attraktiv for unge. Det er en by med mange muligheder for at gå på oplevelse.

Forestil dig hvad du kan opleve.

Derfor er det forståeligt, at du som ung vælger at tage på storbyferie i Berlin. Du vil her som ung kunne gå billigt i byen. Og dette nogle meget anderledes steder, end du måske er vant til. Det du måske ville kalde mere alternative steder.

Dette er ofte noget af det som trækker de unge til en storbyferie i Berlin. For det alternative miljø er spændende.

Find gode tilbud på din tur til Berlin:

Oplevelsesgaver: Find din storbyferie her, blandt andet i Berlin
Hotels.com: Find dit hotel til ferien i Berlin
Expedia: Flyrejse samt hotel til din storbyferie i Berlin

Floden i BerlinFå det fulde indtryk af en storbyferie i Berlin

Du kunne tage på opdagelse i mange af Berlins områder. De fleste områder af Berlin rummer noget anderledes. Der vil altid dukke noget nyt og spændende op. Skøre bygninger, små parker eller sjove og skøre områder. Mærkelige små butikker og barer med billige tyske øl.

Måske støder du på en af deres udendørs biografer eller et af de mange halvforladte områder. Måske opdager du et område, hvor nogle har lavet en strand midt i byen med reggae tema.

Du vil også kunne tage på en guidet rundtur og se på noget af al den graffiti, som byen er fyldt med. Du kunne også blot sætte dig i en park og observere diversiteten.

Der er utroligt mange muligheder ved en storbyferie i Berlin. Og elsker du det alternative miljø, er der helt sikkert noget at komme efter. Her er der en hel verden at udforske. Så det er bare at komme afsted.