Barcelona

Storbyferie Barcelona – sol og varme og god mad! Man bør unde sig selv mindst én gang at besøge Barcelona. Med en ideel beliggende på den nordøstlige kyst af den Iberiske halvø ud til Middelhavet byder Barcelona, den næststørste by i Spanien i både størrelse og befolkning, på et varieret tilbud til både maven og hovedet. Barcelona er blevet en af Europas mest populære storbyferie destinationer takket være sin fantastiske beliggenhed ved Middelhavet, sit pulserende gadeliv, fascinerende arkitektur, fantastiske køkken og byens verdensberømte fodboldhold.

Note: Nederst på siden finder du en liste over 10 seværdigheder, du kan se i Barcelona.

Bestil din ferie i Barcelona her:

Hotels.com: Masser af muligheder for at finde hoteller
Expedia.com: Mulighed for samlede rejsepakker og god inspiration til rejsen

Storbyferie Barcelona

Storbyferie Barcelona – Oplev både natur og byliv

Hvis man er vild med både byliv og natur forekommer storbyferie Barcelona som et yderst tilfredsstillende valg som rejsedestination. Barcelona oser af byliv, hvor flotte spanske facader og både nye og gamle arkitekturske vidundere tårner op. Samtidigt er byen proppet med attraktive, spanske parker og hyggelige strandpromenader. Sidstnævnte strandpromenade strækker sig langt den spanske kyst og giver en fantastisk mulighed for turister og andre besøgende til at underholde sig på nat og dag.

De fine, hvide sandstrande åbner op for muligheden for at sole sig i den spanske sommer eller tage en dukkert for at køle af. Samtidigt er byen kendt for mange kulturbetonede elementer, hvor sport og fodbold er i centrum. De lokale fodboldhold er verdensomspændende kendte, hvilket er en attraktion for mange nysgerrige turister og i særdeleshed fodboldentusiaster.

Sightseeing storbyferie Barcelona

Få hele oplevelsen af Barcelonas byliv

Ligeledes kan en storbyferie Barcelona også byde på mange fantastiske og spændende oplevelser dybt inde i byens midte. Storslåede pladser, boulevarder og gågader er i flertal og byder på adskillige interessante oplevelser. Ligeledes er Barcelona også et sted med mange kulturmæssige og historiske seværdigheder, som turister og andre besøgende flokkes til.

Shopping, restaurantbesøg og storbyshygge er ligeledes i højsæde, så der er ganske enkelt noget for enhver smag. Uanset om man er interesseret i historik og kultur, sport og fritid eller gode butiks- og madoplevelser, byder Barcelona på en masse gode oplevelser. På den måde kan enhver turist eller sammensætningen af et rejsehold eller familie nyde ferien i fulde drag, hver og én.

Bestil din ferie i Barcelona her:

Hotels.com: Masser af muligheder for at finde hoteller
Expedia.com: Mulighed for samlede rejsepakker og god inspiration til rejsen

Storbyferie Barcelona springvand

Storbyferie Barcelona – Giv dig god tid

Hvis man vil på storbyferie Barcelona, forekommer det særligt hensigtsmæssigt at give sig god tid til at nyde turen i fulde drag. Det nytter ikke noget at man forhaster sig, og ikke får set alle de interessante ting og steder, byen har at byde på.

Det vigtigste er at nyde turen og få slappet af, samt at få nogle gode oplevelser, du kan tage med hjem.

Planlæg rejsen hjemmefra

Af førnævnte årsag tilrådes det derfor at planlægge rejsen ganske grundigt hjemmefra. Selvfølgelig skal man i den grad være fleksibel og lade sig gribe af eventuelle muligheder, der opstår undervejs. Men en god udgangsplan er utvivlsomt et vigtigt redskab til turen.

Det er nemt at flyve til Barcelona både fra København og Billund

10 seværdigheder du bør se i Barcelona

  1. Las Ramblas – Berømt gade i Barcelona
  2. La Sagrada Familia church af arkitekten Antoni Gaudi – Berømt kirke i Barcelona
  3. Magic Fountain of Montjuïc – Springvands show
  4. Picasso Museum – Museum for den verdensberømte kunstner
  5. Park Güell – Stor park af arkitekten Antoni Gaudi (se punkt 2)
  6. FC Barcelona museum – Den verdensberømte fodboldklubs museum
  7. Barrio Gotico – Område i Barcelona fra middelalderen
  8. Poble Espanyol on Montjuic hill – Spansk landsby med et gammelt fort og flotte attraktioner
  9. Tibidabo hill – Bjerg med mange attraktioner såsom en kirke, forlystelsespark og flotte udsigter
  10. Placa Reial – Åben plads på La Rambla gaden med en god stemning