Paris

Ferie i storbyen ParisTag en storbyferie i Paris og nyd den helt fantastiske stemning.

Frankrigs hovedstad Paris er kendt for at være en fantastisk storby og er med god grund en af de storbyer i Europa, der har flest besøgende hvert år. Paris er og bliver et populær turistmål, uanset årstiden og vejret.

Og der er mere:

Info: Find vores top 10 liste over seværdigheder i Paris i bunden!

Om der er sne, regn eller solskin på vejrudsigten, er det ingen forhindring for at tage en tur til Paris. Naturligvis er solskin altid at foretrække, når du skal opholde dig udendørs og vil have mulighed for at gå rundt og kigge på forretninger og shoppe.

Men har du bestilt en rejse til Paris, så skal du langt fra aflyse den, fordi vejret ikke ser ud til at blive, som du kunne ønske dig. Og der er jo altid en afbudsrejse, du kan håbe bliver ledig. Her kan du hurtigt spare penge og få en billig rejse.

Find din ferie til Paris her:

 

Oplevelsesgaver: Nyd en storbyferie i en selvvalgt by, blandt andet Paris
Duglemmerdetaldrig: Få en fantastisk oplevelse med en gastronomi tur til Paris på 3 dage
Expedia.com: Få muligheden for at nyde en fantastisk ferie i Paris med gode tilbud – Skaf både hotel og fly
Hotels.com: Find dit hotel, så du kan nyde en ferie i storbyen Paris

Storbyferie i Paris giver ny stemning

Mange mennesker vælger at rejse til Paris for at opleve Paris som den storby, hovedstaden er kendt for at være. Det behøver ikke at være en rejse på flere uger. Du kan principielt nøjes med en forlænget weekend eller en lille uge.

Det skyldes nemlig:

Lige så snart du træder ud af flyveren, bevæger dig gennem lufthavnen og ud i de store, livsbekræftende menneskemængder, vil du opleve, at du mærker en helt særlig stemning i dit sind og din krop.

Ud over at være kendt for at være et eftertragtet rejsemål til storbyferier, så bliver Paris også ofte betegnet som ”Kærlighedens by”. Det er ikke uden grund, at byen har fået dette tilnavn.

Storbyferie Paris

Oplev ”kærlighedens by” Paris dag og nat

Rejser du til Paris med din udkårne, vil I netop finde ud af, hvorfor Paris er kendt som ”Kærlighedens by”. En del af grunden er Paris’ gode muligheder for at nyde en storbyferie som par.

I Paris findes et utal af kendte og famøse restauranter, som I som par kan aflægge en visit. Med et vælg af Micheline-stjerner, er I garanteret et guddommeligt måltid i hinandens selskab.

Men husk selvfølgelig:

Mindre kan også gøre det – I behøver ikke at spise hos de mest kendte og eksklusive restauranter for at få et lækkert og delikat måltid. I kan også tilegne jer et godt indblik i Paris’ mange madmuligheder, hvis I besøger andre og mindre eksklusive restauranter, som stadigvæk kan finde ud af at servere en lækker og romantisk middag for et par.

Efter en lækker og romantisk middag, kan I med fordel gå jer en tur i Paris’ gader. Der findes både store veje, som er meget befolkede og trafikerede, men der er også masser af mindre gader. De er hyggelige og mindre trafikerede at bevæge sig på.

Paris’ flotte og gammeldags arkitektur er yderligere med til at gøre en gåtur af de mindre gader til en fornøjelse. Den unikke romantiske arkitektur er endnu en af grundene til, at Paris kaldes ”kærlighedens by”.

Men det stopper ikke her.

Find din ferie til Paris her:

Oplevelsesgaver: Nyd en storbyferie i en selvvalgt by, blandt andet Paris
Duglemmerdetaldrig: Få en fantastisk oplevelse med en gastronomi tur til Paris på 3 dage
Expedia.com: Få muligheden for at nyde en fantastisk ferie i Paris med gode tilbud – Skaf både hotel og fly
Hotels.com: Find dit hotel, så du kan nyde en ferie i storbyen Paris

Triumfbuen i Paris

En storbyferie til Paris giver mange eksklusive shoppe muligheder

Hvis du ikke nødvendigvis vil på romantisk kærlighedsrejse til Paris, så er der også mange andre muligheder, du kan benytte dig af med en storbyferie til Paris.

I Paris’ gader findes fx utroligt mange populære og eksklusive forretninger, som du ikke nødvendigvis kan finde magen til i Danmark. Mange mennesker rejser blandt andet på storbyferie for at gå på jagt efter dyrt og lækkert tøj, som du ikke kan købe magen til andre steder.

Det kan virkelig udløse en fed fornemmelse, at mænge sig med nogle af de rigeste mennesker i Europa, som også tiltrækkes af Paris’ fantastiske tøjforretninger og taskeforretninger. Og samtidig vide at de shopper der ivrigt.

Og husk nu også her:

Igen kan mindre gøre det, hvis du ikke ligefrem har sparet penge op til nyt tøj. Der findes ligeså mange mindre eksklusive og mere almindelige tøjforretninger og taskeforretninger, som også kan tilbyde en hel masse lækkert tøj i deres sortiment.

Der er rigeligt at opleve, når du vælger en storbyferie i Paris.

Museet i Louvre udefra

Liste over top 10 seværdigheder i Paris:

  • Eiffeltårnet: Åbnede officielt i 1889 og er et fantastisk syn, der hører til ved et besøg i Paris.
  • Louvre museet: Stort museum i Paris. Oplev masser af kunst, blandt andet den verdensberømte Leonardo da Vincis maleri, Mona Lisa.
  • Slottet Versailles: Opført af Ludvig den 13, i 1623. Har en formidabel have, som du kan nyde synet af, mens du går rundt.
  • Notre Dame: Den store og berømte domkirke. Opført i 1345 og er dermed en af byens ældste bygninger. Et must see for enhver turist.
  • Triumfbuen: Et mindesmærke for sejren ved Austerlitz. Opført af kejser Napoleon for at hylde den franske hær.
  • Operaen i Paris: Grundlagt i 1669 af Ludvig den 14. Blev anvendt af det franske hof. Selvom du måske ikke er så meget for opera, så er alene synet en attraktion i sig selv.
  • Tour Montparnasse: En 209 meter høj skyskraber midt i Paris. Bygningen er næsten på højde med Eiffeltårnet. Du får blandt andet oplevet en tur med lynelevator til toppen.
  • Musée d’Orsay: Endnu et museum hvor fokus mest er på kunst. Blandt andet malerier, skulpturer og fotografier. Her finder du mange kendte kunstnere.
  • Musée Grévin: Hvis du er til et andet slags museum kan voks museet i Paris anbefales. Her finder du over 300 voksfigurer af verdensberømte personer.
  • Seinen: Floden der løber gennem Paris. Selve floden er 777km lang og er et rigtig flot syn for enhver turist.