Storbyferie

Her er nogle tips til at finde den storby, der passer til netop dine ønsker for en god weekend, hvad enten du er til kunst og kultur, shopping eller fest i gaden! Alle store byer har en bred palette af tilbud og muligheder at udforske og udnytte.

De fleste storbyer byder på kunst og kultur, og selvfølgelig må Firenze, Rom og Venedig nævnes først. Ryanair har mange billige afgange, selvom det kan være lidt besværligt at nå ind til hotellet i centrum. Tættere på er Berlin og Hamborg med bla.opera. Det er også muligt og oplagt at booke en tur til London eller Paris og opleve moderne kunst, musicals og teater, eller vandre langs henh. Seinen eller Themsen.

Man kan næsten ikke sige storbyferie uden også at sige shopping. Og ofte kan du tjene rejsen hjem igen ved at shoppe de rigtige varer! Tag på marked i London eller Paris, eller køb det vildeste tøj i Berlin eller New York. Sportstøj og sko, samt elektronik kan du goså ofte finde billigt på en sådan miniferie!

Dine børn behøver ikke være ret store før de sagtens kan begå sig i en storby. Der er altid masser af legepladser i parkerne, hvor også forældrene kan slappe af og nyde en kop kaffe og lidt ro. Og på alle museer finder du børneaktiviteter i hvert fald i sommerferien.

Nattelivet i London, New York, Paris, Amsterdam og Berlin topper enhver beskrivelse. Hvad der ikke findes af barer og klubber er ikke værd at nævne.

Glemte vi helt at nævne København?!

Hvis du mangler ideer, så prøv også at se Hotels.com liste over Top-50 storbyer i hele verden.