Rom

Gennem tusinder af år er købmænd, soldater, røvere og pilgrimme draget mod byen på de syv bakker langs bredden af Tiberen. Rom, den evige stad, har vel nok den mest berømte historie af alle Verdens byer takket være sin enestående position i det romerske imperium. Byens betydning som et religiøst og kulturelt centrum, turbulente århundreders aristokratiske og pavelige rivalisering og omvæltning er med til at forankre Rom som alle tiders største by. At mange af verdens fineste kunstskatte og to tusind år gammel arkitektur har overlevet er næsten lige så fantastisk.

Men Rom er langt fra at være et museum: Det er en farverig og levende by, historisk eller ej. Maden, kulturen og atmosfæren gør en ferietur til Rom helt uforglemmelig. Rom er ikke helt så kaotisk og uorganiseret som man skulle tro. Med en smule forberedelse kan du planlægge og nyde en god selv du kun har en weekend! Der er masser af hoteller med priser fra omkring 50 €.

Hvem har ikke været i Rom, men har du også været i Rom de seneste 5 år? Hvis ikke, er det nok på tide at overveje det igen, for flybilletterne er blevet billige og byen er ikke mindre interessant! Flyv direkte til Rom og nyd en forlænget weekend!

New York Times har en artikel med en anmeldelse af hotel Babuino 181 i Rom