De billigste tilbud på weekendophold i hele EU

Weekendophold.eu er skabt for at give dig et overblik over de mange gode tilbud på weekendophold og miniferier, der kan bestilles online. Hvad enten du søger efter et kroophold, en wellness weekend med massage og afslappende bade, en golf weekend eller et romantisk slotsophold, så vil du finde masser af ideer og forslag på weekendophold.eu. Vi forsøger at dække hele Europa, og selvfølgelig især Danmark, Sydsverige og Nordtyskland, men også forslag på weekendture til storbyer som London, Paris, Berlin, Lissabon eller Krakow finder du aktuelle tilbud på.

Find et godt tilbud på et weekendophold i menuen herover

I menuen har vi samlet en række populære temaer for billige ferier og weekendture i Danmark og resten af Europa. Er du på Internet jagt efter en flyrejse eller et hotelophold, så kan du også finde det på siderne.

Herunder kan du også finde forskellige aktuelle tilbud på flyrejser, hoteller og pakkerejser.

Efteråret 2010 kan vise sig ideelt for tilbud på weekendophold, da der i følge direktør Jan Vendelbo fra Spies i dette efterår opleves “en voldsom overproduktion af flyrejser til alverdens storbyer. Når vi kombinerer dette med vores koncerns storkøb af hotelværelser, rammer vi ”pakkepriser”, der ligger ca. 10 pct. under priserne sidste efterår. Eksempelvis tilbyder vi to nætter i London med fly og hotel for fra 1.235 kr. Til den pris er det vanskeligt at finde et rimeligt hotelværelse for blot en nat i København”. Du kan godt godt finde tilbud, der kan matche Spies på weekendophold i London, hvis du er blevet inspireret til en lille efterårsferie!

God rejse!