Spa ophold i Sydsverige er oversete

I Sydsverige finder du nogle af verdens bedste spa ophold. Det er dog de færreste som kender til dem, hvilket er en stor skam, da de bestemt ikke fortjener at være ”oversete”. I dette indlæg giver vi dig en nærmere introduktion til spa ophold i Sydsverige, så DU som spaentusiast kan få et større kendskab til, hvad Sverige har at byde på, når det kommer til ophold og wellness.

Tag et kig på Hotel Tylösand

Hotel Tylösand er et super lækkert og 4-stjernet hotel, der byder på Sveriges bedste spaoplevelser – og det har de faktisk papir på. De er for tredje gang blevet kåret som Sveriges bedste spa ophold, hvilket vidner om en umådelig høj kvalitet år efter år.

Hotellet ligger tæt på byen Halmstad og er placeret på en af Sveriges længste strande. En strand som du i øvrigt har fri adgang til, når du befinder dig på opholdet. Noget af det ganske unikke ved dette spa ophold i Sydsverige, det er udsigtsmulighederne. Når du ligger på liggestolene udenfor, så har du udsigt ud over Kattegat – og det er et syn, der kan få dig til at slappe helt af.

Gode priser på ophold i Sydsverige

Der er mange gode fordele ved at tage på spa ophold i Sydsverige. En af fordelene er bl.a. prisen. Den svenske krone er nemlig mindre værd end den danske, hvorfor du i teorien (som dansker) får mere for pengene ved at tage på ophold i Sverige.

DuGlemmerDetAldrig.dk har et eksklusivt udvalg af spa ophold i Sydsverige

Hvis du allerede nu godt kunne tænke dig at finde ud af, hvilke hoteller og ophold som er værd at besøge, så følg ekstra nøje med. Oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig.dk tilbyder nemlig en række lækre spaophold i Sydsverige til ganske gode priser. Du og din partner kan for eksempel besøge Hotel Skansen og tage 2 overnatninger for bare 4.179 kr. Denne pris er for 2 og inkluderer:

  • Morgenmadsbuffet
  • Femretters gourmetmenu
  • Fri entre til spa og Kallbadhuset
  • 55 minutters behandling eller dobbeltboblende jacuzzi med vin, jordbær og chokolade

Se DuGlemmerDetAldrigs seks favoritter til spa ophold i Sydsverige.

Vil du vide mere om Sydsverige?

Der findes selvfølgelig meget mere end spa ophold i Sydsverige. Hvis du gerne vil vide, hvad landsdelen ellers har at byde på, så kan du med fordel tage et kig på VisitSwedens hjemmeside (besøg den her). På hjemmesiden finder du en masse spændende information, der kan hjælpe dig til et fortrinligt ophold i Sverige.