Det perfekte weekendophold i forbindelse med bryllupsfesten

Skal du til bryllupsfest, kan det være rigtig hyggeligt, at du gør en weekend ud af det og arrangerer et weekendophold i forbindelse med det. Det er både praktisk og giver dig mulighed for lidt sightseeing før og efter brylluppet.

Hvis du skal til bryllup et stykke fra, hvor du bor, er det altid en god ide for dig, at du booker et hotel i nærheden. Dermed kan du feste hele natten – uden at skulle bekymre dig om, hvornår du skal hjem. Det er med til at gøre, at du virkelig kan nyde festen i fulde drag.

Vil du gøre et lidt ekstra ud af det, kan du arrangere et weekendophold i forbindelse med bryllupsfesten. Det nemmeste for dig vil selvfølgelig være, hvis selve festen bliver afholdt på et hotel. Det er der mange, der vælger, da der er meget plads, og det netop giver deres venner og familie mulighed for at overnatte der.

Bliver brylluppet afholdt et andet sted, handler det om, at du finder et hotel i nærheden. I langt de fleste byer vil det være muligt for dig at finde et godt sted at overnatte i nærheden.

Book hotel dagen inden brylluppet

For at få mest muligt ud af dit weekendophold bør du booke hotel til dagen før, brylluppet bliver afholdt. De fleste bliver i dag gift om lørdagen, hvilket giver dig mulighed for at tage af sted fredag efter arbejde. Du har dermed en hel aften på hotellet, hvor du bare kan nyde deres faciliteter eller gå på opdagelse i byen.

Næste dag behøver du ikke at stå ukristeligt tidligt op for at gøre dig klar til brylluppet. Du kan sagtens sove længe, stå op, tage tøj på og gå ned til kirken eller rådhuset i nærheden. Dermed får du også en langt mere rolig dag om lørdagen, hvor brylluppet skal være.

Hotellet giver mulighed for at skifte tøj mellem receptionen og middagen

Nogle vælger at have det samme tøj på både i kirken og til festen. Andre vælger at skifte tøj efter receptionen. Det kan der være flere grunde til. Det kan være, at dit festtøj er lidt stramt. Når du skal nyde en god bryllupsmiddag, er det rart, at der ikke er noget, der strammer på maven. Det kan også være, at du gerne vil være finere i kirken, end du har lyst til, til selve festen.

Lige meget hvorfor du ønsker at skifte tøj, giver et hotelværelse dig mulighed for det. Når du har et hotelværelse i nærheden af bryllupsfesten, kan du hurtigt smutte op og skifte tøj.

Nyd søndagen med lækker morgenmad og sightseeing

Dagen efter brylluppet er det helt normalt at være lidt træt. Der er det derfor en god ide, at du tager det roligt. Du kan starte med en lækker morgenmad, inden du tager på sightseeing i byen.

Hvis du har været til bryllupsfest på Club Riva i Rungsted Havn og har valgt et hotel i nærheden, kan du søndag eftermiddag for eksempel tage på Rungstedlund. Det er Karen Blixens barndomshjem, hvor hun flyttede ind, da hun som voksen kom tilbage fra Afrika. I huset kan du derfor lære meget mere om hendes liv, hendes familie og hendes forfatterskab.