Romantisk forlænget weekend i europæisk storby

Trænger forholdet til lidt pleje, eller har I bare lyst til lidt nærhed og nærvær, er der intet som at trække stikket til hverdagen og tage på oplevelse sammen. Kan oplevelserne kombineres med et pift af romantik, er I sikre på en vellykket weekend.

Tag din kæreste, mand eller kone under armen til en romantisk forlænget weekend i en europæisk storby – og genfind kærligheden til hinanden.

Hvis der ikke er råd til at tage en smuttur til London, Paris eller en af de andre romantiske destinationer, så nyd en romantisk weekend derhjemme i stedet. Få gode ideer til hvad du kan lave med kæresten.

Romantisk weekend i Paris

På førstepladsen over romantiske storby getaways finder I Paris. Par fra hele verden strømmer hertil for at suge romantikken til sig. En aftengåtur ved Eiffeltårnet, en tur i pariserhjulet, varm kaffe under et stribet tæppe eller lækker fransk mad med et godt glas rødvin.

Der er masser at foretage sig i det franske, og romantikken behøver I ikke at lede længe efter.

Romantisk weekend i London

Selvom du ikke umiddelbart forbinder London med romantik, er storbyen en rigtig god destination til en romantisk weekend. Turen derhen i fly er billig, de hyggelige gader er som skabt til at gå hånd i hånd.

London er proppet med fede sightseeing attraktioner som Big Ben, London Eye, Madam Tussauds og naturligvis de røde Hop on and off busser.

Romantisk weekend i Barcelona

Nyd en lækker omgang tapas, hvor I deler de små retter, gå en tur i solen eller hop i bølgen, hvis vejret tillader det. Rødvinen er god, solen skinner ofte, og Barcelona er grundlæggende bare en rigtig hyggelig by. Er I glade for shopping, er mulighederne også mange.

Romantisk weekend i Venedig

Endnu en højdespringer over romantiske oplevelser findes i Italien; nærmere betegnet på Grand Canal i Venedig, hvor par mange gange dagligt nyder en romantisk stund i en gondol.

I får gondolen helt for jer selv og bliver sejlet rundt i de hyggelige kanaler i byen. Det er en helt unik oplevelse. Derudover er den italienske mad og vin helt eminent.

Romantisk weekend i Salzburg

Er det i vinterhalvåret, at I er ude efter en romantisk weekend, er der ikke noget hyggeligere end at tage til det smukke snelandskab i Østrig.

Lej en hytte midt ude i ingenting, eller oplev stemningen på et hotel eller bed and breakfast i smukke Salzburg. Drik varm kakao og varm hinanden med dybe blikke og kærlige samtaler.

Romantisk weekend i Lissabon

Lissabon i Portugal er ej at forglemme, når det kommer til romantiske storbyer i Europa. De snørklede gader og smukke strande sætter rammen for en perfekt weekend. At priserne på ophold og restaurantbesøg ligger i den lave ende er bestemt ingen ulempe.