Tag dit sengetøj med på camping

Det er ved at være tid til en hygge campingtur. Du vil gerne lidt hjemmefra, men alligevel vil du gerne have noget med hjemmefra. Det er skam også helt fint. Det er okay, at du gerne vil føle dig lidt hjemme, samtidig med at du er ude.

Du skal huske på, at det er hyggeligt at være ude, og det er hyggeligt at have det godt. Med det sagt, så skal du huske at pakke alt det, du skal bruge. Og det inkluderer også dit sengetøj.

Mange campister glemmer alt om det, og det er ret ærgerligt. For hvad er hyggen uden et ordentligt sengetøj? Du vil gerne have det godt, når du sover. Du vil gerne have det varmt, og du vil gerne have det blødt. Så pak gerne noget godt sengetøj med, når du skal på campingtur.

Det kommer til at gøre en kæmpe forskel for dig. Der er ikke noget bedre end at sove godt med sit hjemmelige sengetøj.

Sengetøj til camping

Men hvad skal du så have med af sengetøj?

Snup din tyngdedyne med på turen og sørg for at få din hovedpude med samtidig.

Lad os lige se nærmere på det:

Dyne: Du vil helt klart gerne have noget over dig om natten.

Pude: Du sover nok allerbedst med din egen pude.

Lagen: Du skal have noget til at smide på sengen.

Betræk: Dette gælder selvfølgelig både til din dyne og pude.

Ekstra pude: Det kan sagtens være at du sover bedre med en ekstra pude, hvis du er vant til det. Så hvorfor lave om på det, når du skal på en hyggelig tur, hvor du gerne vil slappe af?

Vil du alligevel ikke bruge dit daglige sengetøj? Så køb eventuelt noget lidt billigere sengetøj. Så må det gerne blive lidt beskidt, hvis det nu skulle gå galt. Du bliver heller ikke så ked af det, hvis uheldet er ude og det går lidt i stykker.

Hvad skal du ellers pakke til din campingtur?

Der er også andre ting, du med fordel kan tage med på din campingtur.

En hængekøje: Det er oplagt at have en hængekøje med. Så kan du slappe af i det fri.

Et telt: Selvfølgelig skal du have et telt med, hvis du skal på camping. Det er lige til at slå op ved siden af campingvognen.

En sovepose: Hvis du slet ikke er interesseret i at have dit sengetøj med, så er alternativet en sovepose. Det kan dog stadig anbefales at snuppe en pude med for at gøre det så behageligt for dig som muligt.

En lommelygte: En lommelygte er også et must, så du kan se i mørket.

En madras: Det kommer lidt an på antallet af folk, som skal overnatte i enten campingvognen eller campingteltet. Det er dog rart at have en ekstra soveplads.

Uanset hvad, så vil du helt klart føle dig mere på hjemmebane, når du har dit eget sengetøj med på turen.