Wellness-ophold i Danmark

Hvis man går og har en stresset hverdag, savner sommeren, eller bare har lyst til at forkæle sig selv, ville det være oplagt at tage på wellness-ophold. Wellness-ophold kan fås i mange forskellige prisklasser, lige fra de helt dyre til det helt billige. Her er en stor liste over forskellige hoteller og bade, der tilbyder wellness-behandlinger og -ophold, så læs videre og bliv inspireret til din næste forkælelsestur!

Skallerup Klit Feriecenter

Hvis man tager på Skallerup Klit Feriecenter har man mulighed for at slappe af til lyden af
Vesterhavets brusen. Man kunne evt. tage sin bedre halvdel i hånden og nyde en weekend
sammen på Skallerup Klit Feriecenter, der har sammensat et program for de personer, der
trænger til at få at forkæle dig selv. Under opholdet bor man i en luksuriøs lejlighed, og
programmet inkluderer alt fra 50 minutters lerindpakning til fri adgang til Romulus, der er et stilleområde kun for voksne med romerske blade. Desuden bliver alle måltider morgen, middag og aften serveret, der blandt andet inkluderer en fem-retters middag.

Diamant Spa

Den Bornholmske Diamant Spa har et stort spa-område, der dækker over inden- og
udendørsarealer. Man kan vælge at slappe af i jacuzzien, få kropsbehandlinger, hvor ens krop kan blive indpakket i urter, eller gedemælksindpakninger, slappe af i et tyrkisk bad eller få zoneterapi. Opholdet inkluderer fri adgang til Den Bornholmske Diamant Spa, dobbeltværelse med havudsigt og stor morgenbuffet. Der er to forskellige hoteller man kan vælge at bo på, enten Hotel Griffen ellers på Radisson Blu Fredensborg Hotel.

Skodsborg Kurhotel og Spa

Skodsborg Kurhotel og Spa har åbnet et nyt Spa og Fitness Center. Det er skabt ud fra tanken om at skabe et nordisk spa-univers. Her kan man mærke Nordens skov og hav gennem aromatiske olier. Skodsborg Kurhotel og Spa tilbyder en række behandlinger. Blandt andet kan man prøve deres Spa Adventure med 12 varme og kolde oplevelser, hvis formål er at udrense kroppen, forbrænde kalorier og styrke immunforsvaret.

Quistgaarden

Hvis det er længe siden at man har set veninderne, kunne man tage en tøseweekend til
Quistgaarden. Her kan man få en skøn weekend, hvor man kan slappe af og blive forkælet.
Quistgaarden har sammensat et program for en flok veninder, der trænger til at slippe for
hverdagen og sætte fokus på velvære. Når man ankommer starter programmet med buffet, og aftenen kan derefter bruges på afslapning og i sauna og dampbad samt et udendørs wellness kar med et glas champagne på kanten. Dagen efter serveres morgenbuffet, og om formiddagen er der mulighed for at vælge mellem en krops- eller ansigstbehandling. Dernæst bliver der serveret frokost, og eftermiddagen forsætter med endnu en ansigts- eller kropsbehandling.

Bella Sky Comwell

Man kunne vælge at tage en pause fra hverdagens trummerum på det luksuriøse spa-hotel
Bella Sky Comwell. Her indlogeres man i et af hotellets moderne værelse. Man kan gøre brug af hotellets mange spa-facilliteter og slappe af i koldt- og varmvandsbassiner, brusere, dampbad, sauna og isfontainen. Bella Sky Comwell har også en række ansigts- og kropsbehandlinger samt et fitnesscenter.

Lungholm Slot

Hvis man gerne vil bo i unikke omgivelser, der skaber den perfekte ramme for en god spa-
oplevelse, skal man overveje Lungholm Slot. På Lungholm Slot bor man i slottes hovedbygning eller ene fløjbygning, og man har desuden adgang til den 15 hektar store park. Lungholm Spa-og Wellnessafdeling er en privat spa kun til brug for slottets gæster. Det vil være muligt at få kropsbehandlinger, og man kan slappe af i det store, ovale Kongekar, hvor der er installeret modstrømsanlæg samt massagedyser.

Hotel Vejlefjord

På Hotel Vejlefjord er der masser af muligheder for forkælelse og ro til fordybelse. Der kan man slappe af i bade, bassiner og saunaer der har terapeutiske virkninger.
Hotel Vejlefjord tilbyder blandt andet en række spa-behandlinger som massage, scrubs og
sansepakker. Hvis man er gravid, er der mulighed for at bestille en graviddag, hvor behandlingerne tager hensyn til graviditeten. Man kan købe et spa-ophold, der inkluderer oplevelser i De Termiske Bade, morgenmad samt en tre-retters middag.

Helnan Marina Hotel

Helnan Marina Hotels SPA og Wellnesscenter har skønne og afslappende omgivelser.
Der tilbydes adskillige spa-behandlinger som Spa Salt- treatment, flere forksellige former for bodyscrubs, og forskellige massagebehandlinger. På Helnan Marina Hotel tilbyder de også et spa-ophold, der inkluder morgenbuffet og velværemassage i 25 minutter.

Ruths Hotel

Hvis man er stresset og vil have et åndehul fra hverdagen, kan man med fordel tage af sted
på et spa-ophold på Ruths Hotel. Her finder man alt fra eksklusive værelser, gastronomiske oplevelser til skønne behandlinger i Ruths Wellness. På Ruths Hotel finder man behandlinger som DesignerMudder, spa-body-behandlinger samt forskellige former for massage. Ruths Hotel tilbyder et wellness ophold, der inkluderer morgenbuffet, to retters menu og en halv times behandling i Ruths Wellness.

Sydthy

Sydthy Kurbad har 700 kvadratmeter dedikeret til velvære, hvis eneste formål er at forkæle både mænd som kvinder. Der er alt fra saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, koldvandsrum til stort massagebassin med stjernehimmel. Desuden er også mulighed for at prøve en række kropsbehandlinger, herunder chokoterapi, hvor kroppen bliver indpakket i chokolade. Sammen med Hotel Thingaard tilbyder Sydthy Kurbad et wellness-ophold, der inkluderer forskellige behandlinger og en fire-retters gourmetmiddag.