Find og book lejligheder med Wimdu

Wimdu lejligheder udlejningstjenesteWimdu er en succesrig Web 2.0 tjeneste (Wimdu har allerede mere end 100.000 brugere), der tilbyder at formidle kort udlejning af lejligheder rundt omkring i Verden,og som nu også er åbnet i Danmark.

Kort beskrevet fungerer Wimdu.dk som en markedsplads, hvor en ejer af en lejlighed kan mødes med interesserede lejere og indgå en lejeaftale løbende nogle få dage. Med Wimdu kan du booke private ferielejligheder i hele verden. Vælg din destination og find det perfekte sted at bo. Vælg mellem 50.000 boliger i hele verden. Tjenesten er meget stor internationalt, og der er derfor hundredsvis af lejligheder at vælge mellem i de europæiske storbyer som Berlin, Prag og Paris for bare at nævne nogle få.

Vi har i denne ferie prøvet at leje en lejlighed i Budapest i 5 dage, og det fungerede perfekt. Lejligheden var fyldestgørende beskrevet, udlejeren havde fine anmeldelser, prisen stemte, vi reserverede og afregnede i god tid på nettet til Wimdu, hvilket sikrer, at vi ikke bliver ‘fuppet’ og står imed kufferterne i hånden foran en ikke-eksisterende lejlighed. Kort sagt var rammerne omkring reservtionen perfekte. At vi så rendte ind i alletiders hedebølge er en anden historie..

OBS: Betalingen bliver reserveret på din bankkonto eller Paypal-konto umiddelbart efter din bookinganmodning. Beløbet bliver kun trukket fra din konto, hvis værten accepterer din anmodning. Er du tidligt ude og bestiller ferien i god tid, skal du altså være opmærksom på, at betalingen for lejligheden trækkes med det samme!

Book online eller via telefon og modtag en bekræftelse fra din vært indenfor få timer. Rejs uden bekymringer. Wimdu overfører først din betaling til værten 24 timer efter, at du er checket ind. og du er forsikret.

De fleste lejligheder er illustreret med mindst tre billeder, på et kort vises på, hvilken gade boligen er placeret og området omkring. Den nøjagtige adresse vises ikke i første omgang – den modtager du først når bookingen er blevet bekræftet.

Hvis du ikke kan forpligte dig til en booking anmodning, eller en booking, der allerede er bekræftet, send da venligst en e-mail til vores kundeservice team og vi vil herefter rådgive dig.

Du kan læse mere om brugen af Wimdu på denne side med spørgsmål og svar

Som beskrevet kan du vælge mellem tusindvis af lejligheder og sågar huse, og i langt de fleste tilfælde kan du finde præcis den boligform i det prisleje, og med den beliggenhed, du ønsker! Lykkes det alligevel ikke at finde en lejlighed du vil reservere, kan du prøve at oprette dig på en anden Web 2.0 tjeneste, der også er begyndt at vinde frem her i Danmark, nemlig CouchSurfing.org – som navnet indikerer kan du her sofa-surfe rundt i Verden! I Danmark er der endnu ikke så mange couchsurfers, men i mange andre lande og storbyer er der hundredvis af steder, du kan spørge efter en ledig sofa. I mange tilfælde får du eget rum og bad og mulighed for at snakke med ‘rigtige’ personer – ikke ‘bare’ taxichaufføren og avissælgeren!