De bedste danske hoteller med adgang for hunde

Når ferien skal bookes, så kan det være ganske rart at vide, hvilke hoteller der egentlig giver grønt lys til at have hunde på matriklen. Mange danske såvel som udenlandske hoteller tillader nemlig ikke hunde, hvilket kan gøre det yderst vanskeligt for hundeejere at komme afsted på ferie.

Kan du ikke finde nogen, der kan passe hunden i det givne tidsrum, så må du finde alternativer. Derfor har vi i dette skriv taget et nærmere kig på, hvilke hoteller der giver adgang for menneskets bedste ven.

Dette skal du være opmærksom på, når du har din hund med

En af de ting, som mange hundeejere glemmer er, at du skal sikre dig, at din forsikring dækker, hvis hunden pludselig skulle komme til at ødelægge noget det pågældende sted.

Afhængig af hvilken hundeforsikring du har tegnet, kan det meget vel vise sig, at skader ikke dækkes, medmindre det er blevet tegnet i en sideløbende aftale.

Som hundeejer skal du jævnfør loven tegne en hundeansvarsforsikring, men ligesom det er tilfældet med næsten alle andre forsikringer, så er der mulighed for at tilkøbe forskellige ekstra pakker.

Derfor kan det være en rigtig god idé at finde ud af, hvad din hundeforsikring egentlig dækker. Finder du ud af, at din hundeforsikring mangler noget, så tegn forsikringen online og slip for besværet ved at skulle i fysisk kontakt med forsikringsselskabet.

Disse hoteller tillader overnatning med hunde

Er du interesseret i at, vide hvilke hoteller der tillader overnatning med hunde, så findes der et hav af informative hjemmesider, som har slået sig ned på at videreformidle informationer om lige præcis dette. Vi har herunder nævnt tre af de hoteller, der har fået gode anmeldelser, og hvor overnatning med hund er tilladt.

  • First Hotel Aalborg – Med en god beliggenhed i Aalborg og nogle fremragende anmeldelser, er dette hotel anbefalelsesværdigt, hvis du bevæger dig op i den nordlige del af landet med din hund.
  • Hotel Fjordgården – Med 6 forskellige hundeværelser er der her rig mulighed for hygge med familien og hunden. Med en hyggelig beliggenhed i Ringkøbing er der endvidere rig mulighed for oplevelser.
  • Skagen Strand Hotel & Feriecenter – Med mulighed for at booke overnatning med hund er dette hotel og feriecenter en attraktiv feriedestination for familier, der ønsker at holde ferie sammen med deres elskede hund.

Husk at have legeaktiviteter med til hunden, som samtidig også får den til at føle sig hjemme og godt tilpas.