Luksus i London!

One Fine Stay - unhotels in London og new York Har du hørt om ordet “Unhotel“? Du er sikkert ikke den eneste – unhotel er en helt ny måde at leve det dekandente storbyliv på i London eller New York!

Du kan booke udvalgte private hjem når indbyggerne er ude af byen. Hjemmene er udvalgt blandt de bedste i byen, der medfølger alle hotellets bekvemmelighedeer som de små flasker med sæbe og shampoo, presset linned og sågar en iPhone til  låns, så du med præinstallerede apps let finder rundt i nabolaget og henter inspiration til at opleve byen!

Onefinestay.com er en slags elite bed and breakfast, og du skal ikke lede her efter de billigste overnatningsmuligheder i London eller New York. Dem finder du ikke her – men du finder til gengæld lækre lejligheder, samme lette booking som med almindelige hoteller, en flot hjemmeside med brugeranmeldelser af de forskellige tilbud og muligheden for at opleve London på en ny måde! Og for god ordens skyld: Huset eller lejlighedens beboere er aldrig hjemme mens du opholder dig der. Er du derfor mere til at opleve de indfødte skal du straks smutte over på couchsurfing.org og finde nogle spændende mennesker at hænge ud med!

Besøg onefinestay.com inden du booker hotel i London eller New York – måske finder du et tilbud, du ikke kan undslå!